Starscapes

 

Några kunder om Starscapes®

"Tack för igår och den vackra stjärnhimlen! Middagsgästerna kom och förundrades och beundrade mästerverket!"

Marie S. · Enskede


"Hej Per. Vi kom hem en dag tidigare än planerat och vi har just smygtittat på himlen. FANTASTISKT!! Jag (Vi) älskade vintergatan särskilt. Ska nu ligga på O:s golv och njuta!!"

Magnus L. · Stockholm


"Hej Per
Vilken fantastisk stjärnhimmel du gjorde till oss. Vi bugar o tackar o är otroligt nöjda."

Magnus T. · Stockholm


"En stjärnhimmel hemma är den ultimata nattillusionen, du och dina närmaste kommer att drömma er långt bort med Pers skickligt utförda himlavalv. De är rogivande, originella, och samtidigt spännande på ett speciellt sätt. Ni kommer inte ångra en himmel på insidan av ert tak."

Fredrik J. · Stockholm


"TACK! för världens bästa stjärnhimmel! Hade jag kunnat så hade jag kysst dig av glädje! tack vare att jag hittade billiga mörkläggningsgardiner så lyser stjärnorna långt in på dagen. Åter igen, TACK!"

Carolina R. · Hallstahammar


"Jättefint blev det! Vi är jättenöjda, tom min sambo blev övertygad också. Så vi får se om det blir fler stjärnhimlar i huset. :)"

Mats S. · Jönköping


"Min stjärnhimmel skänker mig en stor och djup frihetskänsla. Jag känner mig fort mycket avslappnad!"

Dana F. · Hjärnarp

 

"Hej Per
Nu är pengarna insatta på ditt konto och vi har fått uppleva himlen
tillsammans med inbjudna grannar. Det blev mycket lyckat :-)

Sänd gärna fler visitkort som jag kan lägga i Villa FIA. Vi hyr nämligen ut
huset hela sommaren och på så sätt kanske du får fler kunder.

Det här meddelandet har jag lagt till våra gäster i stugan:

MYSTIK ELLER VERKLIGHET…

FIA BÄR PÅ EN HEMLIGHET…

På kvällen då det blivit helt mörkt, tänd lamporna i takbjälkarna!

Låt dem vara tända minst 20 min…

Släck sedan, även samtliga andra lampor!

Sätt er bekvämt i fåtöljerna, titta upp i taket… och njut.

Därefter är det tillåtet att tända igen och ägna sig åt vad man vill… ni har ju semester.

Vi önskar er en god vecka i FIA.

Vänligen

Helen & Göte


Vi önskar dig en fin sommar!

Mvh
Två Nöjda kunder"

Helen & Göte H. · Rydebäck

www.tradgardsrundan.com/projekt/fia/

 www.utvecklas.com
 

 

"Detta är som en dröm! Barnen frågar: "Är det riktiga stjärnor?" Jag älskar stjärnhimmeln, nu kan jag se den när jag vill! Jag lägger mig på sängen, lyssnar till soft music, ser upp mot stjärnorna och känner lugnet strömma genom mig! Det är bara sååå avkopplande!"

Pia F. · Oslo

 

"Jättemysigt att kunna sova som under bar himmel! Känns som "riktiga" stjärnor. Starscapes stjärnor gör att jag somnar mysigare!"

Sven P. · Klippan

 

"Underbart vackert! Jag är så nöjd med mina stjärnor! När jag inte kan sova ligger jag och fantiserar mig ut i rymden! En fantastisk uppfinning! Jag kan inte begripa hur du gör det? Jag försöker och försöker se stjärnorna när det är ljust i rummet, men det är omöjligt!"

Maj Britt R. · Ängelholm

 

"Rogivande och lugnande. Fascinerande att se alla stjärnkonstellationer. Man blir helt avslappnad. Det är som meditation."

Bettina J. · Klippan

 

"Vi är jättejättenöjda med våra stjärnor!!! Fast nu är man ju lite trött om dagarna. Ligger och kollar stjärnor hela natten!!!"

Nina A. · Förslöv

www.blv.nu

 

"Jag fascineras av att det är så naturtroget! Precis som i verkligheten framträder allt fler stjärnor ju längre man tittar. Men man slipper bli trött i nacken och kall. Det är nog en uråldrig instinkt i oss som gör att det känns så rogivande att ligga under bar himmel."

Agneta L. · Vejbystrand
 
 

"Hej Per!

Vilken fröjd trots en viss skepsis (Micke) till det hela! Mycket meditativt och djupt. De lite olika styrkorna i stjärnorna gör att effekten  av en "levande himmel" blev fulländad! Tackar på förhand för många goa nätter under bar himmel med våra konstellationer!"

                                                   Micke  &  Beryl · Ängelholm

 

"Vilken njutning att gå till sängs och bara snöa bort i universum. Innan hade jag ett rejält refraktorteleskop, men ärligt talat man fryser så in i helvete. Man måste ta ut teleskopet så det får samma temperatur som ute, annars blir det för mycket som att titta på stjärnor som om man tittade genom luften ovanför ett stearinljus.

Det blir väldigt levande när det är bra laddat, tror bland annat det beror på att ögat har bäst mörkerseende utanför zoomcentrum, vilket gör att lite svaga stjärnor försvinner när man tittat direkt på dom och magiskt poppar fram igen när man tittat lite sidan om. Totalt ger det, den där lite fladdriga känslan, som den riktiga natthimmelen har. Alltså magisk.

Är också fascinerad över den otroligt korta laddningstid som behövs för att uppnå full effekt. Nu har jag en "hästen"-säng, underbar kvinna och ett otroligt häftigt sovrumstak, kan ens tid i sovrummet bli bättre? Lycka till med framtida kunder vilket jag hoppas kunna förmedla ett par stycken till dig av ren nöjdhet!"

M.S. · Ängelholm

 

" Vi såg en sådan här vacker stjärnhimmel på ett ställe när vi var i Las Vegas och när det nu finns att få i Sverige tänkte vi att det måste vi skaffa. Måste säga att vi är jättenöjda med stjärnhimlen du gjort till oss! Det blev väldigt vackert, jättefint! Det ser helt verkligt ut, med dom minsta stjärnorna som ser ut att blinka. Vi rekommenderar Starscapes till alla som vill ha en vacker och avkopplande dekoration hemma."

K. Johansson · Ängelholm

"Stjärnor i taket.

Nu börjar det nästan bli löjligt! Vädret alltså! Har inga fler superlativ att tillägga. Det är bara skit helt enkelt! Det har nu nått en gräns där jag till och med börjat fotografera innertaket i mitt sovrum! Vad finns där då undrar ni säkert. Jo den mest studerade stjärnhimlen för min egen del dom senaste månaderna! Starscapes® F/X var här för ett tag sedan och målade denna fina stjärnhimmel som aldrig är täckt av dis, dimma, ljusföroreningar eller skorstensrök.

Den är även väldigt bekväm att studera. Man kan ligga varm och go under täcket och ha lite stillsam musik på i bakgrunden. Stjärnhimlen behöver "laddas" upp med en speciell lampa (som man får till) under ungefär en kvart. Lampan har jag kopplat till en timer så det är inget man behöver tänka på. Sen lyser himmelns stjärnor oavbrutet till tidig morgon. Helt fantastiskt vackert. Jag kan varmt rekommendera denna till alla. Man får en sådan inre frid när man ligger där och filosoferar innan man somnar. För oss amatörastronomer finns det dock en hake. Himlen är inte rätt, rent vetenskapligt. Stjärnbilderna är väl helt OK men positionerna, nja kika själv. På bilden kan man se bla. Lilla och stora Karlavagnen. Draken, Vega, Casiopeja och Svanen. Det till höger ska vara någon form av Vintergatan. Den är ej heller rätt placerad men det var delvis mitt egna beslut."

  M. Skafar · Hyllinge

www.skafar.com

 

"Hej Per..

"Jag kan bara säja att jag är nöjd med ditt verk. Drog för allt i går och låg på rygg och bara tittade.. WOW... Skithäftigt. Jag kan inte låta bli att berätta för folk jag känner och alla blir imponerade. Det blir snart vallfärd hit i min umgängeskrets. Hoppas jag kan ge dej någon ny kund..."

Håkan B. ·Hässleholm

 

Starscapes® Scandinavia · Per Forsström · Tel 070-43 87 636 · per@starscapes.se